Spotkanie z Fundacją Urszuli Jaworskiej | LUX MED Onkologia

Tak było!👍Przy okazji warto wspomnieć, że pacjenci LUX MED Onkologia mogą korzystać z usług w ramach ubezpieczenia NFZ, a o wysokiej jakości świadczy fakt, że na leczenie tutaj przyjeżdżają pacjenci również z zachodniej granicy. Przed nami pewnie jeszcze wiele spotkań i działań! 💪❤️ #luxmedonkologia #luxmed #onkologia #pacjent #pacjenci #leczenie #zdrowie #ubezpieczenie #zdrowiepubliczne #jakość #chorobynowotworowe #fundacjaurszulijaworskiej #ochronazdrowia #badaniakliniczne

Mieliśmy niezwykłą przyjemność gościć w Szpitalu Szamocka LUX MED Onkologia Urszulę Jaworską – Prezeskę oraz Sebastiana Gawlika – Koordynatora ds. Projektów z Fundacji Urszuli Jaworskiej. Fundacja Urszuli Jaworskiej to organizacja będąca bardzo blisko potrzeb Pacjentów, a jednocześnie lider opinii, inicjator i realizator wielu zmian na lepsze w ochronie zdrowia. Cieszymy się, że mogliśmy poznać się bliżej. Więcej informacji o spotkaniu tutaj ➡ https://onkologia.luxmed.pl/spotkanie-z-fundacja-urszuli-jaworskiej/ ***
W LUX MED Onkologia leczymy nowotwory w ramach NFZ, prowadzimy Szybką Terapię Onkologiczną, Ośrodek Raka Piersi (BCU), Centrum Kompetencji Raka Jelita Grubego (CCU), Centrum Chirurgii Robotycznej Grupy LUX MED, programy lekowe i badania kliniczne. #fundacja #szpitalonkologiczny #fundacjaurszulijaworskiej #pacjent #zdrowie #leczenie #zdrowiepubliczne #rak #nowotwór #badaniakliniczne

Spotkanie z Fundacją Urszuli Jaworskiej | LUX MED Onkologia