Zapraszamy na nasze kolejne spotkania konsultacyjne dotycz膮ce 饾椉饾椊饾椂饾棽饾椄饾椂 饾棻艂饾槀饾棿饾椉饾榿饾棽饾椏饾椇饾椂饾椈…

馃憠Zapraszamy na nasze kolejne spotkania konsultacyjne dotycz膮ce 饾椉饾椊饾椂饾棽饾椄饾椂 饾棻艂饾槀饾棿饾椉饾榿饾棽饾椏饾椇饾椂饾椈饾椉饾槃饾棽饾椃 w Polsce, kt贸re organizujemy dla Banku 艢wiatowego.馃憤馃挭

馃搮Daty spotka艅: 饾煭饾煷 饾椂 饾煯饾煬 饾椆饾椂饾椊饾棸饾棶 饾煯饾煬饾煯饾煰 r.
鈴癈zas trwania: 饾煭饾煯:饾煬饾煬-饾煭饾煱:饾煬饾煬
馃寪Forma spotka艅: 饾椉饾椈-饾椆饾椂饾椈饾棽 / Microsoft Teams
鉁匬otwierdzenie udzia艂u w jednym z wybranych termin贸w:
饾棻饾椉 饾煭饾煯 饾椆饾椂饾椊饾棸饾棶 饾煯饾煬饾煯饾煰 r. na adres email: 饾棽饾槃饾棶.饾椊饾椆饾棶饾榾饾棽饾椄@饾棾饾槀饾椈饾棻饾棶饾棸饾椃饾棶饾槀饾椃.饾椊饾椆

馃憠Bank 艢wiatowy przygotowuje aktualnie przegl膮d systemu opieki d艂ugoterminowej w Polsce. Zawiera膰 on b臋dzie szczeg贸艂ow膮 diagnoz臋 polskiego systemu opieki d艂ugoterminowej, kt贸ra pos艂u偶y w dalszym kroku do przygotowania podstaw dla dalszych zmian systemowych. Przegl膮d dot. opieki d艂ugoterminowej b臋dzie bezpo艣rednio s艂u偶y艂 rozwojowi tej istotnej dziedziny us艂ug spo艂ecznych i zdrowotnych w Polsce.

馃憠Je偶eli chcesz podzieli膰 si臋 swoj膮 opini膮 na temat 饾椉饾椊饾椂饾棽饾椄饾椂 饾棻艂饾槀饾棿饾椉饾榿饾棽饾椏饾椇饾椂饾椈饾椉饾槃饾棽饾椃 w Polsce, a nie mo偶esz wzi膮膰 udzia艂u w spotkaniach, uzupe艂nij ankiet臋: https://tiny.pl/cx3gl
___________________________
鈩 Projekt realizowany jest przez Bank 艢wiatowy, na zlecenie Ministerstwa Funduszy i Polityki Regionalnej, we wsp贸艂pracy z Ministerstwem Zdrowia i Ministerstwem Rodziny i Polityki Spo艂ecznej.

饾棧饾棶饾椏饾榿饾椈饾棽饾椏饾槆饾槅 饾椊饾椏饾椉饾椃饾棽饾椄饾榿饾槀:
G艂os Seniora