medexpress.pl Instytut Komunikacji Zdrowotnej dziękujemy za nasze wydanie specj…

medexpress.pl Instytut Komunikacji Zdrowotnej ❤️ dziękujemy za nasze wydanie specjalne!👍💪 Dla wszystkich, którzy nie mogli wczoraj na bieżąco śledzić naszych aktywności mamy małe podsumowanie: 1⃣ Kolegium Redakcyjne:
🌐https://www.medexpress.pl/pacjent/wydawca-specjalny-medexpressu-urszula-jaworska/ 2⃣ Nasza rozmowa z Anną Kozieł – Starszym Specjalistą ds. Zdrowia w Globalnej Praktyce ds. Zdrowia, Odżywiania i Populacji w Banku Światowym o opiece długoterminowej:
🌐https://www.medexpress.pl/pacjent/opieka-dlugoterminowa-to-ciebie-tez-dotyczy-jakich-zmian-wymaga-system/ 3⃣ Rozmowa z Tatianą Makarevich, koordynatorką projektów ds. zdrowia uchodźców Krajowego Biura WHO w Polsce na temat bezpieczeństwa zdrowotnego i tego, czy gruźlica stanowi dziś dla nas realne zagrożenie: