Dzi艣 Pan W膮troba w cyklu #饾椊饾椂饾棶台饾榿饾棽饾椄饾槆饾槃饾椂饾棽饾棻饾槆饾棶台 o wspomaganiu w膮troby. Idealna wiedza na d艂ugi, maj贸wkowy weekend 馃槈馃憤 #wiedza #maj贸wka #zdrowaw膮troba #w膮troba #dietetyk #dieta #czasnasgoni #czasnasgoni2030 #panw膮troba

馃敟Jeste艣my po maj贸wce, a niekt贸rzy (szcz臋艣ciarze馃槈) ca艂y czas maj膮 d艂ugi weekend!… dlatego dzi艣 #饾椊饾椂饾棶台饾榿饾棽饾椄饾槆饾槃饾椂饾棽饾棻饾槆饾棶台 o wspomaganiu w膮troby po obfitym, t艂ustym jedzeniu馃尛馃崯馃馃崠馃崡. 馃摚Jak zadba膰 o nasz膮 w膮trob臋? pos艂uchajcie mgr 饾棙饾槃饾槅 饾棗饾槅饾棿饾棶饾榾饾槆饾棽饾槃饾椂饾棸饾槆, dyplomowanej dietetyczki oraz autorki dw贸ch ksi膮偶ek z przepisami na dietetyczne potrawy: 鈥濭otujemy鈥 i 鈥濳ierunek zdrowie鈥. 鉂わ笍馃憤馃挭 馃憗鈥嶐煑╖obacz materia艂 – 饾槀饾棻饾椉饾榾饾榿饾棽台饾椊饾椈饾椂饾椃 – i podziel si臋 wiedz膮 z innymi馃憗鈥嶐煑 #czasnasgoni #czasnasgoni2030 #hcv #wzwc #wiedza #edukacja #pacjent #zdrowie #w膮troba #zdrowaw膮troba #zdrowiepubliczne #chorobyzaka藕ne #panw膮troba #dieta #jedzenie #suplementy #wspomaganiew膮troby #witaminy #dietetyk #od偶ywianie #zdroweod偶ywianie #wzwb #hbv