Dziś obchodzimy Światowy Dzień Stwardnienia Rozsianego! Z tej okazji przypomina…

Dziś obchodzimy Światowy Dzień Stwardnienia Rozsianego!
Z tej okazji przypominamy o nowej odsłonie kampanii „SM – Walcz o siebie” 🙂

SM – walcz o siebie #SM #SMwalczosiebie #StwardnienieRozsiane #FundacjaUrszuliJaworskiej

Ruszyła VII edycja kampanii „SM-WALCZ O SIEBIE” <3 Tegoroczne motto kampanii: To Twój czas, Twoje życie! odnosi się do całego procesu, od diagnozy, wyboru ścieżki leczenia, do świadomego zarządzania życiem z chorobą przewlekłą, tak aby ona nie dominowała życia. Szybko podjęte leczenie to największa szansa na wygraną walkę o sprawność. Międzynarodowe gremia wskazują, iż indywidualne rozwiązania terapeutyczne i kompleksowe podejście sprawdzają się w SM najlepiej. https://www.youtube.com/watch?v=EKec72TLNTA SM - walcz o siebie #SM #SMwalczosiebie #StwardnienieRozsiane #FundacjaUrszuliJaworskiej [ad_2]