Dołączamy się do gratulacji! I zapraszamy na spotkanie z Panem prof. Robertem Fl…

🏆Dołączamy się do gratulacji! I zapraszamy na spotkanie z Panem prof. Robertem Flisiakiem 28 kwietnia o godz. 18:00 u Pan Wątroba
❤️

🏆Wczoraj podczas Światowego Kongresu Audiologii, który odbył się w Kajetanach i Warszawie odbyła się uroczystość wręczenia nagród pierwszej edycji konkursu Perspektywy Medycyny.🏆 🏆Nagrodę w kategorii „Profilaktyka zdrowotna” za realizowanie akcji profilaktycznych i badań przesiewowych oraz wprowadzanie nowatorskich pomysłów, które przyczyniają się do promowania działań i zachowań prozdrowotnych wśród Polaków otrzymał prof. dr hab. n. med. Robert Flisiak – Kierownik Kliniki Chorób Zakaźnych i Hepatologii, Uniwersytet Medyczny w Białymstoku, prezes zarządu Polskiego Towarzystwa Epidemiologów i Lekarzy Chorób Zakaźnych❤️ 👏👏👏Gratulacje! 👏👏👏 👉I zdradzę Wam sekret!😎 Prof. Robert Flisiak już 28 kwietnia o godz.18:00 będzie odpowiadał na Wasze pytania w trakcie kolejnych „Rozmów z Panem Wątrobą”. Szykujcie pytania i miejsce w kalendarzu!🎬👍 #CzasNasGoni #czasnasgoni2030 #hcv #wzw #wzwb #chorobyzakaźne #rakwątroby #wątroba #robertflisiak #hacvtoniewyrok #panwątroba #medycyna #perspektywymedycyny2022
#rozmowyzpanemwątrobą