Darmowe testy anty-HCV wykonacie również w 30 przychodniach należących do Grupa NEUCA 👏💪
#CzasNasGoni Pan Wątroba

#CzasNasGoni dlatego darmowe testy anty-HCV wykonacie również w przychodniach należących do Grupa NEUCA. 👉Z racji dużego zainteresowania akcją, przed udaniem się do placówki warto skontaktować się z rejestracją, która udzieli informacji, czy testy są dostępne. ✅Nie musisz być na czczo
✅Testy wykonywane są w godzinach pracy danej placówki
✅Wynik otrzymasz w 15 minut ⬇Przychodnie, które wykonują testy od poniedziałku do piątku: 1.Przychodnia Lekarska Świat Zdrowia „Ognik” ul. Ognik 18 60-386 Poznań – godziny 8-18
2.Przychodnia Lekarska Świat Zdrowia „Pro Familia Dzierżoniów”, ul. Poprzeczna 16, 58-200 Dzierżoniów – godziny 8-18
3.Przychodnia Lekarska Świat Zdrowia „Pro Familia Niemcza”,… Więcej

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst „#CZASNASGONI ZRÓB BEZPŁATNY TEST NA HCV SZYBKO BEZBOLEŚNIE WYNIK w 15 MINUT WIRUS HCV ODPOWIADA ZA WIĘKSZOŚĆ PRZYPADKÓW RAKA WĄTROBY. SZACUJE SIĘ, ŻE w POLSCE ŻYJE OKOŁO 150 TYS. OSÓB ZAKAŻONYCH WIĘKSZOŚĆ o TYM NIE WIE! ZAKAŻENIE HCV JEST w PEŁNI WYLECZALNE WIĘCEJ HCV PRZECZYTASZ U PANA WĄTROBY: FACEBOOK.COM/PANWATROBA ORGANIZATOR FUNDACJA * Lய JAWORSTIA PARTNERZY AKCJI abbvie GILEAD”