Opieka skoordynowana SM – Projekt

Fundacja Urszuli Jaworskiej od kilku lat zajmuje się pacjentami chorymi na SM oraz ich rodzinami. Nasze działania rozpoczęliśmy od warsztatów dla pacjentów. Mając jednak na uwadze, że są to tylko działania doraźne, będziemy starać się realizować program stworzenia w Polsce programu koordynowanej opieki nad pacjentem ze Stwardnieniem Rozsianym.

ZAŁOŻENIA PROJEKTU:
Założeniem projektu jest opracowanie, przetestowanie i wdrożenie pilotażowego systemu skoordynowanej opieki nad pacjentem ze stwardnieniem rozsianym realizowanego w trybie ambulatoryjnym i domowym, przy udziale interdyscyplinarnego zespołu specjalistów.

W tym miejscu będziemy  umieszczali kolejne etapy realizacji tego projektu.

__________________________________________________________________________________________

Jest nam miło poinformować, że firma „EACTIVE wiemy jak” z Wrocławia zdecydowała się wesprzeć naszą Fundację. i jako pierwsza firma dołożyła cegiełkę do tego projektu. Doceniamy okazaną  pomoc, za którą serdecznie dziękujemy i zachęcamy innych do wspierania naszych działań!

LOGO bez sygnetu od 15 lat zajmuje się marketingiem internetowym i oferuje klientom pozycjonowanie stron w autorskiej formule KOP = stabilne pozycje.