"To tak, jakbyśmy znaleźli niezwykle skuteczną technikę ratowania ludzi przed utonięciem, ale po wyciagnięciu człowieka z wody pozostawili go, kaszlącego na wpół uduszonego, własnemu losowi w poczuciu, że zrobiliśmy to, co do nas należało". FITZHUGH MULLAN,

...My robimy więcej

Audyt Społeczny Szpitali – Spotkanie z Dyrekcją i personelem Centrum Onkologii w Warszawie

6 lutego 2015

Kolejnym szpitalem, w którym będziemy prowadzili nasz program jest Centrum Onkologii. Aby dokładnie ustalić wszystkie szczegóły pracy ankieterów spotkaliśmy się z Dyrekcją Szpitala i personelem wybranych oddziałów, na których będą przeprowadzane badania ankietowe. Personel Centrum wykazał ogromne zainteresowanie audytem, a w szczególności jego ostatnią fazą czyli programem naprawczym. Widać jak duże jest oczekiwanie samych pracowników, że ich praca będzie łatwiejsza i doceniana przez pacjentów. Wszyscy są bardzo dobrze nastawieni i mają duże oczekiwania co do efektów audytu. Dziękujemy dyrekcji i personelowi za udział w spotkaniu.baner_strona_E2860

IMG_0186_r

IMG_0189_r